Sørreisa Web-TV

Berget elg fra isdøden

En elg gikk gjennom isen på Reisvatnet onsdag.

Iherdig innsats fra brannvesenet sørget for å få elgen på land igjen, men ikke uten dramatikk.

For etter først å ha fått halt elgen opp på isen så la den etterhvert på sprang lenger ut på vannet, der isen igjen ikke var sterk nok for det store dyret. Elgen gikk dermed gjennom på nytt, og ble liggende med bare hodet over vannet.

Men brannvesenet fikk satt tau rundt halsen på elgen og halt den opp på overflaten, og også et stykke nærmere land før de slapp den løs. Den brukte litt tid på å komme til hektene etter ca tre kvarter nedsunket i iskaldt vann.

Men etterhvert så den sitt snitt til å komme seg vekk fra situasjonen og la på trav innover mot land og skogen, heldigvis.

Elg gjennom isen på Reisvatnet

Onsdag gikk en elg gjennom isen på Reisvatnet, og iherdig innsats fra brannvesenet berget elgen på land igjen. Men ikke uten dramatikk, elgen falt ned i vannet nok en gang etter å ha blitt berget opp den første gangen. Les hele historien på https://www.9310.no/2019/01/23/berget-elg-fra-isdoden/

Slået op af 9310.no i Onsdag den 23. januar 2019

Legg igjen en kommentar