Midt-Troms

Midt-Tromsbesøk av Prins Harry

Midt i februar kommer selveste Prins harry til Midt-Troms og Bardufoss.

Det i forbindelse med den årlige Clockworkøvelsen som finner sted på Bardufoss og i området rundt.

Feiringen av 50-års jubileet av operasjonen og samarbeidet med britene er også grunnlag for besøket. Det hele skjer 14.februar.

Kensington Palace skriver i en uttalelse at øvelsen finner sted i ett av verdens mest krevende miljøer 320 kilometer innenfor Polarsirkelen. Over 16 000 personell fra Royal Marines og Royal Navy har deltatt siden 1969.

Hertugen av Sussex, som er Prins harrys offisielle tittel, skal møte de britiske militære som bor og trener på Bardufoss, og skal se på det utstyret som kreves for de alvorlige utendørsoperasjonene som området i regionen vår har å by på.

Prins Harrys offisielle militære tittel er Captain General of the Royal Marines.

Legg igjen en kommentar