Sørreisa

Ryggefest og aktivitetslørdag

Kommende lørdag blir det mye liv og røre i Sørreisa, samt konsert med Carina Dahl, kjent fra både MGP og Farmen Kjendis.

«Ryggechallenge», har du hørt snakk og sett den på Facebook i det siste? Evenmo Fritidsgård med Lill-Grethe Lunde Evenmo i spissen står bak, og nedenfor er en kjapp oversikt over hva som skjer.

I tillegg blir det konsert i idrettshallen på kvelden med blant annet Carina Dahl, kjent fra blant annet både Melodi Grand Prix og Farmen Kjendis.

Deltagerne i ryggekonkurransen kjører og rygger en fastlagt slalåmløype med en Ford Ranger og hestehenger som står til disposisjon på konkurransearenaen utenfor idrettshallen. Som i hestesporten, telles feil og tid. Det gjelder å rygge løypa feilfritt, uten å kjøre ned kjeglene på kortest mulig tid.

Alle kan delta, og spesielt bedriftseiere i Midt-Troms er oppfordra til å være med. Påmelding gjøres her ▶.

Det blir premier til lokale vinnere, mens på landsbasis skal fem vinnere delta i finalen under Norsk Derby på Øvrevoll galoppbane 25. August, der de utfordrer Prinsesse Märtha i Hest360 og konsernsjef i Ford Norge, Per Gunnar Berg.

Hovedpremien er 6 måneders fri bruk av en Ford Ranger.

Arrangementet forøvrig går over hele dagen med aktiviteter for barn med hesteridning, hoppeslott, ansiktsmaling og salgsboder og utstillere med lokalt næringsliv og frivillige organisasjoner utendørs. Det skal grilles også ryktes det.

Inne i hallen blir det kafè og underholdning og konserter med kulturskolens elever hele dagen.

– Vi bestemte oss for og lage et egen versjon av arrangementet som prinsessen og Hest360 har dratt i gang. Vi hadde et ønske om å samle næringslivet og gjøre noe spenstig for bygda, sier Lill-Grethe til 9310.no.

– Jeg har ikke helt oversikt over antall ryggere pr nå, men vi ønsker oss definitivt flere. Det er ikke hver dag vi har både bil og henger tilgjengelig for alle som har lyst til og prøve seg.

– I tillegg til rygging blir det masse flott musikk gjennom dagen inne i idrettshallen, kafé, grill med servering og noen overraskelser. Det blir gratis hoppeslott for ungene, og mulighet for ansiktsmaling og runderidning med hest, forteller hun.

På kvelden blir det fest i hallen, når Carina Dahl og Kompaniet, Tom Daniel Sylte og egen DJ sørger for musikk og god stemning skulle vi tro. Denne delen har 18 års aldersgrense. Billetter kjøpes her ▶.

Ulike billetter kjøpes her;

Legg igjen en kommentar